(0)

Den sicilianske forbindelse : Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland

E-book


Den dansk-tyske journalist Michael Bech fÄr en opringning om, at der er fundet et ilde tilredt lig i en skov ved Uetze i Tyskland. Yderligere to lig, der i lighed med det fÞrste er skudt gennem Þjne og mund, bliver fundet. Mafiamord? Sammen med sin kÊreste, den sicilianske kriminalkommissÊr Angela Pecci, og i et samarbejde med det tyske politi, efterforsker de mordene. De kommer pÄ sporet af illegal organhandel med forbindelse til Sicilien, hvor Bech pÄ Þen kommer i kontakt med flygtninge, som udnyttes pÄ det groveste. I forbindelse med sin research bringer journalisten sig selv i livsfare. Det handler om mange penge, hvor menneskeliv og menneskevÊrdighed ikke har nogen betydning.

Med blandingen af fakta og fiktion, historie, gastronomi og turisme sammen med en portion kĂŠrlighed og erotik er Den sicilianske forbindelse interessant og spĂŠndende lĂŠsning for krimifans og alle dem, der holder af Tyskland og Italien.

Uddrag af bogen

Det var ikke noget kÞnt syn. Som hans datter havde berettet, var det tydeligt, at manden var blevet skudt gennem Þjnene, hagen og gennem munden. Skuddene gennem hagen var gÄet op gennem hovedskallen, mens de, der var blevet affyret gennem mund og Þjne, var gÄet ud gennem nakken. Alt dette fik Bech fat i, mens han kunne iagttage, hvordan en retsmediciner undersÞgte det blodige lig, som nu var hentet op af grÞften og lÄ pÄ en Äbnet ligpose. Retsmedicineren gav udtryk for et hÄb om, at han ville kunne finde et eller flere projektiler i hovedet pÄ den dÞde, som mÄske kunne fÞre til mordvÄbnet. Et var nemlig klart: Den myrdede var ikke drÊbt pÄ findestedet.

Om forfatteren

Hans-Willy Bautz er fÞdt i Haslev i 1946. Han er handelsuddannet og har arbejdet mange Är i autobranchen. Siden han var 14 Är gammel, har han skrevet artikler til aviser. I de seneste mange Är har han arbejdet som selvlÊrt journalist. Fra 1984 til 2014 arbejdede han i Uetze ved Hannover i Tyskland, hvor han udgav en ugeavis. I Tyskland har han fÄet udgivet to bÞger med fortÊllinger og to kriminalromaner. I Danmark har han fÄet udgivet to kriminalromaner, og denne er den tredje. Han arbejder allerede pÄ den fjerde.