(12)

Det svageste led

audiobook & e-book


En teenagepige bliver skudt i NordsjĂŠlland. Kort tid efter findes en mandlig fĂžrtidspensionist drĂŠbt pĂ„ ÆrĂž. De to ofre er skudt med samme vĂ„ben. Senere pĂ„ sommeren mister en midaldrende, kvindelig sagsbehandler fra Bornholm livet. Ingen kan se, hvad de tre ofre har til fĂŠlles. Og hvorfor vil nogen dem til livs? Er der en seriemorder pĂ„ spil, eller ligger der noget andet bag?

Line Lyng dÊkker skuddrabene for Regionalavisen NordsjÊlland. Gerningsmanden slÄr til flere gange. Hver gang et nyt sted i landet. Ingen kan vide sig sikker. Line har igen fundet sammen med Jonas. De har fÄet datteren Frida, og Jonas har vÊret i alkoholbehandling. Men de destruktive mÞnstre fortsÊtter, og 41-Ärige Line mÄ give slip pÄ drÞmmen om et harmonisk familieliv.

Det svageste led er en fortĂŠlling om hĂŠvn, stĂŠrke venskaber og umulig kĂŠrlighed. En spĂŠndingsroman, der blander krimigenren med en kvindes udviklingshistorie.

Zentropa har kÞbt filmrettighederne til Tvillingesagen - den fÞrste bog om Line Lyng - optagelserne gÄr efter planen i gang i 2016.


Narrator: Nina Christrup
Duration: