(3)

Dovenkrop

audiobook & e-book


FORTIDEN HAR INDHENTET DEM. DET HAR HAN OGSÅ ?

Ti dage efter Douglas Remfry er blevet løsladt fra fÌngslet, bliver han fundet død pü et lurvet hotelvÌrelse; hÌnderne er bundet, og han har en hÌtte over hovedet. Han var dømt for voldtÌgt, og nu er han selv blevet voldtaget. Nogen har vidst, at Remfry skulle løslades, og nogen har ment, at han ikke er blevet straffet tilstrÌkkeligt. Er det offeret, der har gjort Remfry til offer? Da en anden dømt voldtÌgtsforbryder findes myrdet efter samme modus operandi, bliver det hele mere kompliceret. Har nogen sat sig for at hÌvne sig pü alle landets voldtÌgtsforbrydere?

KriminalkommissĂŚr Tom Thorne har svĂŚrt ved at have rigtig ondt af disse mordofre, og han har svĂŚrt ved at mobilisere iver efter at finde gerningsmanden. Men efterhĂĽnden, som efterforskningen skrider frem, finder Thorne et offer, der er vĂŚrd at kĂŚmpe for, og han kaster sig for alvor ud i jagten.

DOVENKROP er pü Ên gang en traditionel og nyskabende thriller; den traditionelle krimis forcer i et avanceret plot tilsat sort humor og med en skødesløs, men entusiastisk hovedperson, den udskÌldte kriminalkommissÌr, Tom Thorne.

Det er tredje bog i serien om kriminalkommissÌr Tom Thorne og den selvstÌndige efterfølger til SOV SØDT (2004) og BANGEBUKS (2005).

Udgivet med oversÌttelsesstøtte fra Europa-Kommissionens Kultur 2000-program.


Narrator: Mikkel Bay Mortensen
Duration: