(1)

Dragens offer

E-book


Den unge, forÌldreløse dreng Dian bliver bortført af dragen, der hvert ür skal finde et offer. Heldigvis er den fattige Dians trøje sü laset, at dragen taber ham ud af sine kløer. Fra nu af mü Dian konstant vÌre pü vagt, og selvom han møder masser af venner, findes der mange fjender derude.

Hvert forür skal dragen finde sig et offer i byen ellers vil der herske død og ødelÌggelse. Den forÌldreløse Dian er med rette bange for, at det bliver ham og desvÌrre gür hans frygt i opfyldelsen. Men noget gür galt for dragen og pludselig er Dian sendt pü flugt gennem fantasilandet. Undervejs møder han büde orker, sumpfolk og tyvetøsen Stella. Dian mü nü til Rai, hvor han er udset til at frelse sit folk og blive Drageherre. Der venter ham en nÌrmest umulig opgave - han mü drÌbe den onde drage. Fantastisk spÌndingsfyldt fantasyserie, der er umulig at lÌgge fra sig nür først man er güet i gang!

Josefine Ottesen (f.1956) er børnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktør. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populÌre fantasybøger til børn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bøger, blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris og Orla-prisen.