(0)

Drengen Petru : En Peter Eriksen krimi

E-book


Et barn pÄ omkring fire Är bliver fundet en tidlig morgen, gravet ned i sandet pÄ stranden ved Nyborg. Retsmediciner Leif Brydesen fortÊller Ib MÞller, der er leder af Nyborg lokalpoliti, at den lille pige er blevet seksuelt misbrugt. Hun har klare slaviske trÊk, der indikerer, at hun ikke er dansk, men muligvis fra Bulgarien eller RumÊnien. Ib MÞller ved naturligvis ikke, om det er et enkeltstÄende tilfÊlde, hvor der kun er en enkelt person involveret, eller om flere pÊdofile stÄr bag, og om sagen rÊkker ud over landets grÊnser. Derfor tilkalder han Peter Eriksens team, der efter hans overbevisning har bedre forudsÊtninger for at opklare en sag af denne type. Det skal senere vise sig, at sagen drejer sig om mere end pÊdofili. Og Peter Eriksens team fÄr stor hjÊlp fra bÄde drengen Petru og journalist Jan Bondesen.

Uddrag af bogen

Der havde heller ikke vÊret mennesker, da de passerede de gamle lejer pÄ Knudshoved, hvor fÊrgerne havde fragtet biler over bÊltet, indtil broen overtog bÄde tog og bilkÞrsel. De var kÞrt helt herud, fordi her kunne hunden rigtig boltre sig tidligt om morgenen, hvor der ikke var andre mennesker, der kunne fÞle sig generet. Hun vippede igen tangen til side, mÄske kunne man vÊre heldig at finde et stykke rav. Foran hende fandt Camille nogle fine sten, som hun sikkert gerne ville have med hjem. De havde snart til et helt stenmuseum derhjemme. Hunden gravede febrilsk i sandet lidt lÊngere henne ad stranden. Pludselig stoppede den op og begyndte at gÞ voldsomt. Den drejede sig rundt og kiggede hen pÄ hende, samtidig med den gÞede ildevarslende. Hun gik hurtigt forbi Camille og hen mod hunden, men stoppede brat op, da hun sÄ en lille barnehÄnd stritte op fra sandet. Hun tog fat i Camille og gik lidt tilbage ad stranden, inden hun tog sin mobil frem og trykkede 114.

Om forfatteren

Bent Hein er fÞdt i Nyborg i 1947. Uddannet pÄ det davÊrende Nyborg SkibsvÊrft som smed. Sammen med sin bror var han selvstÊndig i en ÄrrÊkke inden for VVS, hvorefter han blev en del af det team, der stÄr for de tekniske installationer pÄ StorebÊltsbroen og tunnelen under bÊltet.