(11)

Dyrene i Afrika

audiobook & e-book


Fire mÊnd og en kvinde rejser til Kenya for at redde verden fra menneskets dÄrskab. De fem enkeltpersoner er: tandlÊgen Vidkun, den ressourcestÊrke bÞsse og zoolog Sperber, serieromanforfatteren Hektor GrÄbÊk, vellidt af bÄde mennesker og dyr, filmklipperen SÄkaldte Bob, som fornemmer en stÊrk dragning mod Afrika og Lise LÞvenskiold, politiefterforsker og single, som holder af Leopard-nips og fugle.

Alle fem lever gennemregulerede og tilsyneladende lykkelige liv – men alligevel synes de hver isĂŠr at vĂŠre kommet til et slags vendepunkt i livet, hvor de ikke er i stand til at lĂžse de udfordringer de stĂ„r overfor pĂ„ egen hĂ„nd. De vil vĂŠk fra det beskyttede liv i Norge, og alle fem bĂŠrer de pĂ„ en mere eller mindre eksplicit lĂŠngsel efter at redde dyrene.

Efter et foredrag om dyreetik falder de fem enkeltpersoner i snak om hvordan vores levemĂ„de undergraver andre arters muligheder for overlevelse. Sammen indleder de en fĂŠlles radikaliseringsproces og udtĂŠnker en snedig plan om, ved hjĂŠlp af de fem store, ikoniske dyr, bĂžffel, lĂžve, leopard, nĂŠsehorn og elefant, at gennemfĂžre en happening, som skal henlede opmĂŠrksomheden pĂ„ hvordan vi mennesker fucker med flora og fauna. Derefter gĂ„r turen til Afrika for at redde verden – for at gĂžre en forskel.


Narrator: Morten Thunbo
Duration: