(4)

Ei saavu satamaan

E-book


Kiehtovan sukusaagan lopetusosa!

Upea Amerikan-siirtolaisista kertova sarja on pitÀnyt lukijoita pitkÀÀn otteessaan, mutta nyt RödbÀckin suvun tarina on tulossa pÀÀtökseen. Teos sijoittuu 1920- ja 1930-luvuille ja kertoo tapahtumista niin BrooklynissÀ kuin Satakunnassakin. Nyt koittaa pula-aika. Vihtorin suvun tarina saa odottamattoman lopun, ja niin lapuanliike kuin muutkin ajan ilmiöt ovat vain alkusoittoa pian koittavien, suurien mullistuksien edellÀ.

Ansiokas satakuntalaissuvun saaga saa arvoisensa lopetuksen neljÀnnessÀ osassa. Humaani ja viisas teossarja jÀttÀÀ pysyvÀn jÀljen lukijan mieleen.

Yksi suku, monta tarinaa. RödbÀckin suku kertoo jÀnnittÀvÀllÀ tavalla Suomen historiasta yhden suvun kautta. MitÀ tapahtui nÀlkÀvuosina? Millaista oli amerikansuomalaisten elÀmÀ 1800-luvun lopulla? Miten sisÀllissota vaikutti tavalliseen suomalaiseen sukuun?

Tuure Vierros (1927–2012) oli suomalainen historian ja yhteiskuntaopin opettaja ja kirjailija. HĂ€n oli kotoisin KankaanpÀÀstĂ€ ja teki pitkĂ€n uran opettajana eri paikkakunnilla. Vierros julkaisi lukuisia historiallisia romaaneja ja oppikirjoja ja myös nĂ€ytelmiĂ€ ja esseitĂ€.