(165)

Ei verta rantaa rakkaampaa

audiobook


Vuoden esikoisdekkari 2022!

Tukholmassa poliisina työskentelevÀllÀ Jani Perannolla menee hyvin yhtÀ pientÀ yksityiskohtaa lukuun ottamatta: hÀn on suomalainen. Vaikka Jani on kauan sitten pessyt finnjÀvelin leiman nahoistaan, ruotsinsuomalaisia sukulaisiaan hÀn ei pysty taikomaan pois. Enon hautajaiset pakottavat hÀnet lapsuudenkotiinsa SkutskÀriin, ja Rauha-mummin outo kuolema sekÀ vÀÀrÀssÀ paikassa kÀyty tappelu johtavat suunniteltua pidempÀÀn oleskeluun kotiseudulla sellutehtaan varjossa. Samalle paikkakunnalle on hiljan muuttanut HelsingistÀ rikostoimittaja Rosa Riemunen, joka pian vetÀÀ Janin mukaan selvittÀmÀÀn paikkakuntaa ravistelevaa rikosvyyhtiÀ.

Ei verta rantaa rakkaampaa (2021) on Milka Hakkaraisen esikoisdekkari sukupolvien yli kantavasta koti-ikÀvÀstÀ ja erikoisesta rikosaallosta ruotsinsuomalaisten asuttamassa kylÀyhteisössÀ.

Milka Hakkarainen on Ruotsissa asuva kirjoittaja, joka on työskennellyt uudessa kotimaassaan toimittajana ja suomen kielen opettajana. Ei verta rantaa rakkaampaa (2021) on Hakkaraisen esikoisdekkari.


Narrator: Jussi Puhakka
Duration: