(0)

Elskede Elijah

E-book


Uafrystelig og rørende roman om et barn, der er blevet gjort fortrÌd, men ogsü om den stÌrke kÌrlighed mellem mor og barn.

'Elijah, min dejlige dreng. Du er elsket, som verden aldrig før har kendt kÌrlighed,' skriver Elijahs mor til sin syvürige søn, som hun er for syg til at tage sig af. Elijah har derfor boet hos mange fremmede familier i mange fremmede huse. Lige nu bor han hos Sue og Gary, hvor der er meget pÌnt og rent og lugter af kül. Men Elijah ved, at han nÌppe kommer til at bo der sÌrlig lÌnge. Han er nemlig besat af en troldmand, der für ham til at gøre onde ting, og det er kun et spørgsmül om tid, før Sue og Gary vil opgive at tage sig af ham.

Et andet sted i London bor parret Nikki og Obi. De ønsker sig brÌndende et barn, men efter fire spontane aborter og et dødfødt barn tør de ikke selv prøve mere. Pü mange müder vil de vÌre de perfekte adoptivforÌldre for Elijah, men at skulle tage sig af en dreng, hvis arrede krop vidner om en barndom med betydelige omsorgssvigt, krÌver uanede mÌngder kÌrlighed og tülmodighed.

Kan Nikki, Obi og Elijah mødes? Kan Elijah endelig fü det trygge hjem, han i den grad har brug for? Og vil deres kÌrlighed kunne drive troldmanden pü flugt?