(0)

En stewardesse springer ud

E-book


Lige siden Benthe Boelmann var en lille pige, har hun vidst, hvad hun ville med sit liv. Hun vil vÊre stewardesse, sÄ hun kan rejse ud og se hele verden. De voksne smiler bare, nÄr hun siger det, men de burde kende Benthe godt nok til at vide, at nÄr hun sÊtter sig noget for, sÄ skal det nok lykkes. Benthe bliver ved med at kÊmpe for at fÄ sin drÞm til at gÄ i opfyldelse, men hun er vist ikke klar over, hvor mange farer man kan komme ud for som stewardesse!

"En stewardesse springer ud" er fÞrste bog i serien om den modige og kloge stewardesse Benthe Boelmann, der altid stÄr klar til at afvÊrge selv den farligste situation.

Benthe Boelmann er en dygtig stewardesse, der kommer ud for lidt af hvert pÄ sine rejser rundt om i verden. Flere gange er det pÄ et hÊngende hÄr, at Benthe fÄr afvÊrget en katastrofe eller opklaret en forbrydelse, fÞr det er for sent.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.