(0)

En stranding i den evige sne

E-book


Stewardessen Benthe Boelmann er meget vÊrdsat pÄ luftfartsselskabet International Aëro. Ikke mindst efter det lykkes hende at stoppe to flypassagerer i at udfÞre en forbrydelse om bord pÄ et af flyene. Da hun beder om, at hendes veninde Oda, der lige er blevet uddannet stewardesse, mÄ flyve med pÄ hendes fly, siger luftfartsselskabet selvfÞlgelig ja. Det er heldigt, for pÄ denne flyvetur fÄr Benthe brug for en kollega, hun kan regne med. Flyet styrter ned over Alperne, og det bliver sin sag at fÄ reddet de overlevende passagerer ud af det iskolde snelandskab.

Benthe Boelmann er en dygtig stewardesse, der kommer ud for lidt af hvert pÄ sine rejser rundt om i verden. Flere gange er det pÄ et hÊngende hÄr, at Benthe fÄr afvÊrget en katastrofe eller opklaret en forbrydelse, fÞr det er for sent.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.