(26)

En utilgivelig synd

audiobook & e-book


PrisbelĂžnnede Anna Jansson er klar med ny nervepirrende Kristoffer Bark-krimi.

1945. To unge mÊnd stiger ned i en forladt mine, og kun en af dem fÄr dagens lys at se igen. Den anden bÊrer pÄ en hemmelighed, der kan ÞdelÊgge alt.

75 Ă„r senere bliver en baby fundet dĂžd i en mose i HĂ€llefors nord for Örebro – en lille pige, blot nogle fĂ„ mĂ„neder gammel. Om halsen har hun en sĂžlvhalskĂŠde med en mystisk sten. Hvem er det stakkels barn, og har halskĂŠden en betydning?

PolitikommissĂŠr Kristoffer Bark skal lede efterforskningen sammen med sit team af brogede kolleger. Han er kun lige ankommet til HĂ€llefors, da et nĂždopkald sender ham til en skole, hvor en 90-Ă„rig mand har taget en gruppe bĂžrn til gidsler. Manden er bevĂŠbnet med en riffel, og han er ikke bange for at bruge den. Det viser sig, at manden bĂŠrer den samme mystiske sten som barnet, men er der en forbindelse mellem dem?

En utilgivelig synd er en stÊrk krimi fuld af hemmeligheder, kÊrlighed, loyalitet og svigt. Den foregÄr i Bergslagen, hvor de gamle sÞlvminer er en pÄmindelse om svundne tider og viden, der er gÄet tabt.


Narrator: Karen Abrahamsen
Duration: