(0)

Et justitsmord for meget

E-book


Et justitsmord for meget fortÊller historien om Ashrafs vej igennem et rÄddent og Þdelagt dansk retssystem og hans ni Är lange helvede i den lige sÄ Þdelagte Kriminalforsorgs varetÊgt. Den fortÊller ogsÄ om hans families umulige kamp for at fÄ ham lÞsladt og udvist, inden han har siddet fuld tid.

Historien, der er baseret pĂ„ en virkelig dansk sag, er bygget op over officielle dokumenter og private breve eller uddrag af disse samt utallige samtaler med Ashraf – og en hel del fri fantasi fra forfatterens side.

Bogen giver et realistisk billede af de virkelige forhold i en dansk retssal og i et dansk fÊngsel og et lige sÄ realistisk billede af alle de specialkonsulenter og instanser, en anklaget eller dÞmt person vil mÞde pÄ sin vej i dette lukkede og pÄ mange mÄder hemmelighedsfulde system.

Uddrag af bogen

TÄrerne var trillet stille ned over hans kinder, da han havde siddet i mÞrket og set sin lille datter Zinab blive videoafhÞrt. Hans hjerte havde blÞdt, og hvordan havde de kunnet vÊre sÄ fÞlelseskolde og manipulerende over for hans lille pige. Hun havde afvist alle de ting, de forsÞgte at fÄ hende til at sige, og de havde pÄ det groveste udnyttet hendes manglende danskkundskaber. Hun havde jo nÊsten kun kunnet tale og forstÄ tysk. De havde dog vÊret nÄdeslÞse og havde fordrejet hendes svar og lagt ord i munden pÄ hende. Hun havde ikke kunnet skjule vÊmmelsen over alt det, de havde forsÞgt at fÄ hende indblandet i.

Om forfatteren

Alex Cross har tidligere udgivet roman Freedom, der er en fortÊlling om, hvordan vores verden burde se ud, hvis vi alle var indstillet pÄ at forandre den. FÞlg det unge forelskede par Isabella og Jakob pÄ deres dejlige sejlbÄd jorden rundt i fortiden og fremtiden. MÞd overlevende fra Atlantis, og find ud af, hvor vi alle kommer fra.