(3)

Fanget i den forkerte krop

E-book


Allerede som helt lille vidste Gitte, at hun inderst inde var en dreng. Som treürig fortalte hun uden tøven, at hun hed Kim. Hendes barndom var fuld af nederlag, incest og familiefejder. I skolen havde hun øgenavnet Drenge-Gitte, og derhjemme blev hun skÌldt ud for altid at opføre sig som en dreng. I lang tid troede Gitte, at hun for evigt skulle vÌre spÌrret inde i den forkerte krop, at der ingen udvej fandtes. Men sü en dag lÌste hun en artikel om kønsskifteoperationer. Hun var 15 ür, men vidste straks, at det var det, hun ville.

I "Fanget i den forkerte krop" fortÌller Kim om sin lange kamp. Han fortÌller om desperationen og nedturene, men ogsü om den fantastiske lykke det er at have füet lov til at gøre sin drøm til virkelighed: at blive mand i büde krop og sjÌl.

Bente Hoffmann er en dansk forlagsredaktør, forfatter og underviser, der har vÌret med til at udgive flere dokumentarbøger, hvor hun har arbejdet i tÌt samarbejde med en person, der har en spÌndende personlig historie at fortÌlle. Dokumentarbogen "Fanget i den forkerte krop" er blevet til i samarbejde med Kim Jakobsen, der har füet foretaget en kønsskifteoperation.