(3)

Fantastiske skabninger - Grindelwalds forbrydelser - Filmmanuskriptet

E-book


Den magtfulde MÞrke troldmand Gellert Grindelwald er med Newt Scamanders hjÊlp blevet taget til fange i New York. Men prÊcis som han havde truet med, undslipper Grindelwald sit fangenskab og begynder at samle tilhÊngere. De fleste af dem har dog ingen mistanke om Grindelwalds skumle planer, som gÄr ud pÄ at opdrage fuldblodstroldmÊnd, der skal regere over alle ikke-magiske vÊsener.

I et forsÞg pÄ at spÊnde ben for Grindelwald overtaler Albus Dumbledore igen Newt, hans tidligere Hogwarts-elev, til at hjÊlpe; men Newt er ikke klar over, hvilke farer der venter ham. I en mere og mere splittet troldmandsverden bliver kÊrlighed og loyalitet sat pÄ prÞve, selv mellem venner og familie.

Fantastiske skabninger og hvor de findes - Grindelwalds forbrydelser er det andet filmmanuskript i en serie pÄ fem skrevet af J.K. Rowling. Historien foregÄr i 1927, fÄ mÄneder efter begivenhederne i den fÞrste film, og tager os med fra New York til bÄde London og Paris og endda helt tilbage til Hogwarts. Velkommen til en ny eventyrlig fortÊlling fra J.K. Rowlings magiske verden, der denne gang knytter flere trÄde til det kendte Harry Potter-univers.