(0)

Forandringer

E-book


BrÞdrene Justus og Remo har med stor dygtighed opbygget den succesfulde medicinalvirksomhed GloboMed. Deres privatliv er til gengÊld ingen solstrÄlehistorie. Remos opfÞrsel bliver i tiltagende grad irrationel og destruktiv. Imens fortsÊtter Justus arbejdet med udviklingen af et nyt cancerprÊparat, der kan sÊtte GloboMed pÄ verdenskortet. En alvorlig konflikt udvikler sig mellem brÞdrene, og en dag er Remo forsvundet. Kort efter trÊkker Justus sig tilbage.

Remos datter, Ea, har en lederstilling i virksomhedens salgsafdeling. Hun er dygtig, men hun keder sig og drÞmmer om en mere tilfredsstillende og kreativ tilvÊrelse. Hun mÞder den generte forsker, Tore, som fortsÊtter arbejdet med den nye krÊftmedicin, og hun fÄr mod til at Êndre sit liv. Men sÄ fÄr Tore krÊft. Og hvad skete der med hendes far?

Uddrag af bogen

KĂŠre Ea

Jeg har valgt at stile denne beretning til dig, fordi du pÄ mange mÄder kom til at stÄ mig nÊrmere end mine egne sÞnner. Og fordi den i lige sÄ hÞj grad kommer dig ved, som den kommer dem ved. Jeg har fuld tillid til, at du vil inddrage dem og din bror i fortÊllingens vÊsentligste elementer.

Med Êngstelse begynder jeg pÄ dette . .

Ea lĂŠgger papirerne fra sig. Senere. Der er for meget, der fylder. Det er kun et Ă„r siden 


Om forfatteren

Mogens Fjord Christensen er fĂždt i 1937 og opvokset i Struer. Efter endt uddannelse var han gennem en lang Ă„rrĂŠkke ansat som overlĂŠge ved BĂžrneafdelingen pĂ„ Herning Sygehus. Han har skrevet adskillige noveller og debuterede i 2011 som romanforfatter med Efter År.