(0)

Fra Notatblokken

E-book


Notatblokken skaber fokus. Nogle har den pÄ elektroniske medier og kan ikke leve uden deres devices. Forfatterens notatblok er ofte et tilfÊldigt stykke papir eller en blok, hvor en idé bliver til en fortÊlling. Naturligvis er der altid en blyant, en kuglepen eller en pc inden for rÊkkevidde.

At skrive idéer bliver ofte til mere end en lap papir, hvilket Fra notatblokken er et eksempel pÄ, nÄr sanserne bliver pÄvirkede.

Vi har alle en fortÊlling. Nogle glemmer i alderdommen deres fortÊlling, og andre Þnsker at glemme deres fortÊlling. Den fysiske eller digitale notatblok er et godt redskab, som for mange er som et hjÊlpemiddel til at huske og formidle deres fortÊlling eller oplevelse. I den elektroniske tid er der ogsÄ mulighed for video- eller billednotater, men notatblokken eller papirlappen kan man bringe med sig overalt og fysisk fÊstne sine tanker og oplevelser.

Uddrag af bogen

Notatblokken

Ny almanak trĂŠder i kraft

om en mÄneds tid

sÄdan fortsÊtter cyklus

Ă„r efter Ă„r

vi fyldes af tanker

ofte pÄvirket af medier

almanakken er for os alle

struktur og mere tid

mit budskab er

at nyde livet

(100-Ă„rsdagen for slutning af 1. Verdenskrig)

Om forfatteren

Jytte Lund Larsen (f. 1951) er uddannet cand.pÊd. i tysk, pÊdagogik, suppleret med sidefag i psykologi og freelancejournalist (DJ). I smÄ ting ligger der ogsÄ refleksioner over mennesker i natur og kultur. En rejse til Bali giver anderledes oplevelser end en vandring ved den jyske vestkyst, men fÊlles er netop de smÄ begivenheder, der kan sÊtte spor i hukommelsen og ubevidst prÊge den nÊste oplevelse, hvilket kommer til udtryk i Fra notatblokken. Digtsamlingen er forfatterens femte digtsamling. Andre er: Mellem-rum, LivsgrÞnt, SamfÞlelse og Folk og deres biler. Forfatteren har udgivet fagbÞger i psykologi, tysk og dansk og en novellesamling om unge.