(0)

Guide til voksenliv

E-book


UundvÊrlig og uimodstÄelig hÄndbog i alt fra badevÊrelsesafkalkning til SU-lÄn,

skrevet sÄ du pludselig fÄr lyst til at lÊse mere om lejeloven.

Velkommen til en bog om de mest kedelige emner, du kan forestille dig. Faktisk sÄ kedelige, at du hÞjst sandsynligt ikke har spildt mange minutter pÄ at sÊtte dig ind i dem.

Dog er vores samfund skruet sammen pÄ en sÄdan mÄde, at du vil fÄ svÊrt ved at undgÄ dem. Du kan gÞre et forsÞg, men det vil krÊve, at du Þjeblikkeligt klipper dit sygesikringskort over, flytter til Papua New Guinea og undgÄr al kontakt med den Þvrige civilisation resten af dine dage. Efter en uges tid med bÞlgeskvulp og brÞleabeskrig vil du formodentligt Þnske, du havde taget kampen op og blot lÊst denne bog i stedet.

Kort sagt er Guide til Voksenliv en hjĂŠlp til at blive et selvstĂŠndigt voksent menneske – eller sĂ„ godt som det nu kan lade sig gĂžre.

Her fÄr du en introduktion til det univers af nye dagligdagsbegreber, der venter pÄ den anden side af myndighedsalderen.

Bogen kan lÊses fra ende til anden, men fungerer ogsÄ ideelt som opslagsvÊrk, nÄr du stÄr og mangler viden om boligstÞtte, bilforsikring, eller hvordan du bedst udnytter din fryseboks. Det er den oplagte flytte- hjemmefra-gave til en ung, eller mental ung, person.