(0)

Hänen majesteettinsa Elisabet II

audiobook & e-book


Kuningatar kohujen keskellä

Eva-Maria Bastin vangitsevan romaanitrilogian päättävä Hänen majesteettinsa Elisabet II kertoo värikkäistä vuosista, joita leimasivat poliittinen draama ja kuninkaallinen häähumu.

Kuningatar Elisabetin ympärillä kuohuu jälleen, kun prinsessa Margaret kohahduttaa ensimmäisellä kuninkaallisella avioerolla. Prinssi Charles sen sijaan on railakkaiden poikamiesvuosiensa jälkeen vihdoin löytänyt sopivan vaimon ujosta kaunottaresta, Diana Spenceristä. Poliittisissa asioissa Elisabetin diplomatia joutuu koetukselle, kun Margaret Thatcher valitaan Ison-Britannian ensimmäiseksi naispääministeriksi. Nyt maan johdossa on kaksi vahvaa naista, eikä heidän suhteensa todellakaan ole jännitteetön.

Eva-Maria Bastin Hänen majesteettinsa Elisabet II on kuningattaren elämästä kertovan trilogian kolmas osa. Se vie meidät 1970- ja 1980-luvuille, vuosiin, jolloin Margaret Thatcher ja Lady Di varastivat koko maailman huomion.

Eva-Maria Bast (s. 1978) on saksalainen journalisti ja kirjailija. Moniin saksalaislehtiin kirjoittanut Bast on ollut työssään erityisen kiinnostunut politiikasta ja historiallisista aiheista. Bast asuu miehensä ja viiden lapsensa kanssa Überlingenin kaupungissa. Hänen majesteettinsa Elisabet II on trilogian päätösosa, aiemmat osat ovat Prinsessa Elisabet ja Kuningatar Elisabet.