(0)

Havana Black : Ukkoskansan soturit

audiobook & e-book


Suomalaisen rockbändin uskomattomat seikkailut maailmalla.

Havana Black - Ukkoskansan soturit kertoo Hannu Guts LeidÊnin ja Markku Crazy Heiskasen luotsaaman yhtyeen uskomattoman tarinan aina Puistolan hikisestä treenikämpästä Los Angelesin aurinkoon - ja takaisin Suomeen. Käänteitä, kriisejä, tapaturmia ja takaiskuja riittää, mutta myÜs lujaa uskoa bändin ja 70-lukuhenkisen hard rockin voimaan.

Havana Black oli ensimmäinen suomalaisyhtye, joka sai biisinsä USA:ssa Billboardin radiosoittolistalle: Lone Wolf kiipesi vuonna 1990 parhaimmillaan neloseksi. Bändillä oli yhteinen manageri Gun'N'Rosesin kanssa, LP:tä Indian Warrior myytiin Yhdysvalloissa lupaavasti ja maata kierrettiin Great Whiten lämppärinä. Seuraava LP odotti julkaisua ja Kaukoidän kiertuetta Gunnareiden kanssa suunniteltiin. Mitä sitten tapahtui? Mikä meni vikaan? Mikä ei mennyt? Entä miten sinne saakka oli päästy?

Tapani Bagge on julkaissut pitkällä urallaan yli 150 kirjaa lastenkirjoista dekkareihin ja historiallisiin romaaneihin. Vuonna 2023 ilmestyi Baggen ja Jari Eklundin kirjoittama Teddy, Aikka ja Alpo. Alpo Hakalan musiikki ja elämä 1957-2023.