(0)

Heja - heja - heja!

E-book


Den lille fodboldklub Blindgadens Boldklub fra Østerbro bestÄr af drenge fra smÄ kÄr, der sammen har trÊnet sig op til at blive landets bedste. Et par af spillerne har endda vÊret med pÄ landsholdet! Som Ärene gÄr, begynder der imidlertid at melde sig et problem. Drengene er nemlig blevet sÄ store, at de ikke lÊngere kan spille pÄ ungdomslandsholdet. Nu er spÞrgsmÄlet ikke bare, om de kan stÄ mÄl med de voksne spillere fra resten af landet, men ogsÄ om de overhovedet er i stand til at stille med et fuldtalligt hold.

Serien "Landsholdsspilleren" bestÄr af seks bÞger om drengene fra Blindgadens Boldklub pÄ en sidegade pÄ Østerbro. BÞgerne er fulde af sjov og spÊnding fra KÞbenhavn omkring Ärhundredeskiftet.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.