(6)

Hjertebarn

audiobook & e-book


”Der var engang, hvor jeg Ăžnskede mig et forĂ„rsbarn. SĂ„ et sommerbarn. Og sĂ„ bare et barn.”

Cathrine Wichmand mĂžder Adam til en gallafest i 2. g. De bliver uadskillelige, kĂŠrester, flytter sammen, gift – og nĂŠsten forĂŠldre. Lige inden bryllupsrejsen beslutter parret sig for, at nu skal spĂžrgsmĂ„let ”skal I ikke snart ...” besvares med et jo.

Men snart er drĂžmmen blevet til fertilitetsbehandling, sex til en pligt, og hĂ„bet til mĂ„ske to streger. Hvis man altsĂ„ holder testen op i lyset. Kan man vĂŠre lidt gravid? Eller ”teknisk set gravid”, som en lĂŠge siger efter endt behandling? Og hvor langt skal man gĂ„ for drĂžmmen?

Den 2. oktober 2018 fĂžder Cathrine et hjertebarn. Dette er hendes historie om de fĂžlelser og frustrationer, som fĂžlger med fertilitetsbehandling. Men fĂžrst og fremmest er det en historie om kĂŠrlighed.

Cathrine W. Wichmand har studeret film og medievidenskab og er uddannet ved DR's Talenthold. Efter seks Är som vÊrt pÄ P3 sagde hun jobbet op for at blive selvstÊndig ivÊrksÊtter.

Hun har gennem 11 Är drevet en af Danmarks stÞrste blogs, rockpaperdresses.dk. Det var her, hun i 2017 for fÞrste gang delte, at hun var pÄ vej i fertilitetsbehandling med sin mand.

Cathrine er politisk engageret og har i Ärevis vÊret fortaler for kvinders reproduktive rettigheder og sundhed. I 2020 fik hun et borgerforslag at hÊve tidsbegrÊnsningen pÄ kvinders Êg pÄ frost bÄret hele vejen til Christiansborg, i dag er det gjort til lov.