(0)

I min tid : Erindringer

audiobook


Ulla Terkelsen fortĂŠller i en rĂŠkke fĂŠngslende nedslag om sit 80-Ă„rige liv, som er ulĂžseligt knyttet til den tid, vi lever i.

br>

Mens verden i forÄret 1944 nÊrmede sig slutningen pÄ Ärhundredets mest blodige krig, blev Ulla Terkelsen fÞdt i en lejlighed med udsigt over jernbanesporene i Aarhus. I denne levende og livskloge erindringsbog ser hun i glimt tilbage pÄ otte Ärtier, hvor hun har vÊret i konstant bevÊgelse.

”Jeg har levet mange steder og tét ved min tid, spundet ind i den, fordi jeg er reporter og fortéller historier om det, der sker i verden,” skriver hun i prologen.

Ulla Terkelsen har dÊkket store og smÄ begivenheder med base i blandt andet Warszawa, London, Belfast, KÞbenhavn, Washington, New York, Odense, Bruxelles, Skopje, Berlin, Paris, Kabul og Cannes.

Bag de mange navne gemmer historierne sig. Om besÊttelsens sidste dage, jazzens indtog i Aarhus og de lystfulde tressere i London. Om polsk avantgarde, britisk thatcherisme og irske religiÞse konflikter. Om Murens fald, angrebet pÄ tÄrnene 9/11 og den afghanske tragedie.

Ulla Terkelsen fortĂŠller om det hele og om sit fantastiske liv med et nĂžgternt og humoristisk blik og med verdenshistorisk schwung.


Narrator: Ulla Terkelsen
Duration: