(2)

Ilman sinua en jaksa

E-book


Rakkautta, rohkeutta ja huumoria sairaalan kÀytÀvillÀ.

Colin Calder on nuori, optimistinen, uransa alussa – ja johtavan lÀÀkĂ€rin sukulainen. MenestyneestĂ€ suvusta saa olla ylpeĂ€, mutta mainittavaa hyötyĂ€ siitĂ€ ei työssĂ€ ole, varsinkaan kun on vasta aloittamassa omaa työuraansa. Colin on silmĂ€tikku heti ovesta astuessaan, mutta aikoo siitĂ€ huolimatta yrittÀÀ. Onhan kyseessĂ€ oma kutsumus, ja mahdollisuus muuttaa ihmisten elĂ€miĂ€.

Valitettavasti silmÀtikun asema vaikuttaa aiheelliselta. Miten kummassa Colinilta eivÀt suju edes yksinkertaiset toimenpiteet? HÀn on sentÀÀn opiskelujen aikana poistanut vaikka kuinka monet tikit ja tehnyt kuinka monet tavalliset testit! Onko Colinin myönnettÀvÀ, ettÀ hÀn on yksinkertaisesti vÀÀrÀllÀ alalla, vai onko asiassa kyse jostakin enemmÀstÀ? Valoa tilanteeseen tuo rakkaus, joka antaa myös rohkeutta ja pÀÀttÀvÀisyyttÀ. Colin ei ole vielÀ valmis luovuttamaan!

Nimimerkki Eeva Raidon takana on kirjailija Kari Nenonen (1949–2006). Nenonen on erityisen tunnettu fantasian ja scifin kirjoittajana, mutta uransa alkupuolella hĂ€n kirjoitti myös romanttisia tarinoita Kolmiokirjalle.