(172)

Jarastavens vandring 4 - Urlas skugga

audiobook


JARASTAVENS VANDRING

En historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik.

Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som Àlskar storslagna Àventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont.

Jorun Àr dotter till den mÀktiga Völvan Siri. En dag ska hon överta sin mors uppgifter, men hittills har hennes mor undanhÄllit mÄnga av Völvans kunskaper. En Völva tvingas möta mycket ondska, och Siri vill skydda sin dotter. Men Jorun vill bli en Àkta Völva. Hon vill kunna skydda dem hon Àlskar och Àven behÀrska kraften hon har inom sig.

Jorun dras oemotstÄndligt till den hemlighetsfulle Vidblick. Han Àr en man med ett dunkelt förflutet och han vÀgrar erkÀnna passionen mellan dem. Jorun inser att han döljer nÄgot men hon Àr övertygad om hans kÀrlek till henne.

NĂ€r Urlas skugga nĂ€rmar sig byn och försöker snĂ€rja dem drabbas Vidblick. Han blir ondskans fĂ„nge och Jorun tvingas till desperata handlingar. För att rĂ€dda honom mĂ„ste hon anvĂ€nda Andarnas vĂ€g för att ta sig djupt in i det hemligas medvetande. Minsta felsteg innebĂ€r döden – för henne och dem hon Ă€lskar...

Urlas skugga Àr fjÀrde delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri Àr dotter till en mÀktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av frÀmmande krigare och tvingas kÀmpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva Àr farliga och hon tvingas dölja vem hon Àr för att inte bli dödad.

Saga Borg Àr en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.


Narrator: Alexandra Drotz Ruhn
Duration: