(0)

Järjettömän hulluja satuja

audiobook & e-book


Viides paketti Hulluja satuja on täynnä hulluttelua!

Koko Suomi rakastaa Hulluja satuja, ja mikäs on rakastaessa, kun uutta hullua kirjaa pukkaa! Saduissa tavataan vanhoja ja uusia tuttuja. Kaksi riehakasta pientä mittarimatoa, vauvat Keke ja Vuokko, häsläävät uimahallissa kreisiin tapaansa. Kakkis eli Kakkakikkare puolestaan tapaa ruskean kaksoisolentonsa Jyväskylän Kauppakadulla -- miten se on edes mahdollista?

Kärpänen nimeltään Suhina Kärpänen lähtee yksin suureen maailmaan ja kohtaa mm. mansikkakakun palan. Satu-Mairella ja Kakkakikkareella on satubattle, jossa Lumikki saa kyytiä. Mitä tekevät saduissa löylykauha ja kiuaskivet? Entä italialainen linssilude?

Hullut sadut ovat valloittaneet myös näyttämön: Helsingin Kansallisteatterissa esitetään vuonna 2024 Hulluja satuja -näytelmää täysille ja riemastuneille katsomoille.

Paula Noronen tunnetaan supersuosittujen lastenkirjojensa lisäksi monista hauskoista radio- ja televisio-ohjelmista. Rakastettu näyttelijä ja koomikko Minna Kivelä on tuttu mm. roolistaan Kätevä emäntä -sarjassa. Aiju Salminen on Helsingissä asuva kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hänen rouhean humoristiset kuvituksensa sopivat mainiosti hulvattomiin satuihin.