(1)

Jeg var der selv

audiobook & e-book


Ulrik Wilbek fortĂŠller i "Jeg var der selv" om sine mange Ă„r som landstrĂŠner i dansk kvindehĂ„ndbold – fĂžrst de fem Ă„r for ungdomslandsholdet, hvor han fĂžrste gang trĂŠnede de fleste af de spillere, som senere blev internationale stjerner – og dernĂŠst de syv fantastiske Ă„r som trĂŠner for landsholdet.

Ulrik Wilbek fortÊller om de forskellige slutrunder, om de mange sejre men ogsÄ om nedturene. I "Jeg var der selv" genopleves alle de sindsoprivende kampe, hvor den halve befolkning sad pÄ yderste kant af stole og sofaer, ikke mindst OL-finalen i Atlanta!

"Jeg var der selv" er fyldt med underholdende baggrundshistorier og sjove anekdoter – og Wilbek lĂžfter ogsĂ„ slĂžret for, hvorfor han holdt op som landstrĂŠner for kvinderne.

Ulrik Wilbek (f. 1958) er bedst kendt for sin rolle som landstrĂŠner i dansk herre- og kvindehĂ„ndbold. I 1990‘erne fĂžrte han et kvindelandshold, der fĂ„ Ă„r fĂžr havde vĂŠret pĂ„ nippet til at blive nedlagt, til store sejre under VM, EM og OL. I 2005 kom turen til herrelandsholdet, som han trĂŠnede frem til 2014. Ved siden af trĂŠnerkarrieren har Wilbek ogsĂ„ vĂŠret aktiv i lokalpolitik i Viborg Kommune og skrevet flere bĂžger om ledelse og motivation.


Narrator: Svend Linhus
Duration: