(1)

Johda energiaa : Kohti uusiutuvaa organisaatiota

E-book


Systeemisen vuorovaikutuksen ymmÀrryksellÀ työkaluja uusiutumiseen!

Organisaation menestyksen ratkaisee se, kuinka onnistumme johtamaan sen energiaa. Mutta mistÀ kaikesta organisaation energia muodostuu? Miten johtaa omaa ja muiden energiaa?

Energian johtaminen vaatii sitÀ, ettÀ johdamme toisiinsa vaikuttavia monimutkaisia suhteita. Teos tarjoaa tÀhÀn työkaluja, jotka on rakennettu systeemisen vuorovaikutuksen ymmÀrryksen pohjalta. Kirja tarkastelee sekÀ yksilön sisÀisiÀ prosesseja ettÀ inhimillistÀ vuorovaikutusta. Se valottaa myös sitÀ, kuinka organisaatiot ja erilaiset yhteiskunnalliset ilmiöt vaikuttavat toisiinsa.

Kirja on suunnattu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita johtamaan paremmin sekÀ itseÀÀn ettÀ muita. Esitellyt työkalut soveltuvat hyödynnettÀviksi kaikenkokoisissa organisaatioissa, niin yksityisellÀ, julkisella kuin kolmannellakin sektorilla.

Eveliina Salonen on johtamisen ja elinvoimaisten työyhteisöjen valmentaja. HÀn haluaa saada jokaisen ihmisen toteuttamaan tÀysimÀÀrÀisesti omaa potentiaaliaan - inhimillisellÀ ja kestÀvÀllÀ tavalla. Salosella on yli 20 vuoden kokemus erilaisista johtamis- ja asiantuntijatehtÀvistÀ. Koulutukseltaan hÀn on varatuomari ja teologian maisteri sekÀ sertifioitu johdon coach (ICF).