(2)

Jorden rundt i 80 dage

audiobook & e-book


Phileas Fogg rejste sig fra stolen og tog sin hat. Uden et ord forsvandt han ud gennem porten. Det gjorde han pÄ nÞjagtigt samme tid hver dage. Han var en meget punktlig mand. Passepartout blev alene tilbage. Tilfreds sÄ han sig om. Han var glad for sin nye herre. Men hvem var den gÄdefulde Phileas Fogg, som hver dag klokken halv tolv gik ud af sin port og spadserede han ad gaden? Det var der mange af Londons borgere, der gerne ville vide.

At rejse jorden rundt pÄ 80 dage er nÊrmest umuligt i 1800-tallet. Men Phileas Fogg indgÄr et risikabelt vÊddemÄl om, at han kan gÞre det. Med sin tjener, Passepartout, rejser han afsted pÄ en begivenhedsrig rejse, alt imens han bliver jagtet, fordi han er mistÊnkt for at vÊre en banktyv.

Jorden rundt i 80 dage er en del af LetlÊste klassikere, som er en serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortÊllinger. BÞgerne er genfortalt af den svenske bÞrnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig isÊr til lÊsere pÄ 8-12 Är. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. BÞgerne kan bÄde bruges til frilÊsning eller som en del af et undervisningsforlÞb i dansk pÄ mellemtrinnet.

Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gĂžre indholdet mere tilgĂŠngeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vĂŠkke lĂŠseglĂŠde og give lyst til at lĂŠse mere.


Narrator: Torben Sekov
Duration: