(0)

Jos kuolema uinahtaa

audiobook


Kuolema vaanii Nero Wolfen apuria joka kulman takana.

”Kuljettaa lukijat 1950-luvun New Yorkin hienostoalueelle ja aikakauteen, jolloin mysteerikirjojen genreĂ€ hallitsivat nokkeluus ja lukeneisuus.” – Publishers Weekly

MiljonÀÀripohatta haluaa eroon tuoreesta miniÀstÀÀn ja pyytÀÀ Nero Wolfea hoitamaan asian. Wolfen mielestÀ juttu haiskahtaa ja hÀn kieltÀytyy, mutta Wolfen apuri Archie Goodwin ottaa työn vastaan. Nopeasti Archie on kuitenkin liian syvÀllÀ rikosvyyhdin syövereissÀ, eikÀ hÀnellÀ ole muuta vaihtoehtoa kuin pyytÀÀ pomonsa apuun. Onnistuuko Nero Wolfe ratkaisemaan monimutkaisen tapauksen ja pelastamaan oikean kÀtensÀ kiipelistÀ?

Ă„Ă€nikirja on ilmestynyt 1992.

Rex Stout (1886–1975) oli amerikkalainen rikoskirjailija ja etsivĂ€ Nero Wolfen luoja. Stoutin mysteerit ovat viihdyttĂ€neet miljoonia nojatuolietsiviĂ€ kautta maailman vuodesta 1934 lĂ€htien, jolloin ensimmĂ€inen Nero Wolfe -kirja ilmestyi. Stout tunnetaan yhtenĂ€ kaikkien aikojen parhaista amerikkalaisdekkaristeista, ja hĂ€net palkittiin mysteereistÀÀn Grand Master -elĂ€mĂ€ntyöpalkinnolla vuonna 1959.

Nero Wolfe, yksi 1900-luvun rakastetuimmista etsivistĂ€, on ”mahtaileva eksentrikko ja ihmisiĂ€ karsastava kulinaristi, jonka tĂ€rkein ominaisuus rikosten ratkaisemisessa on veitsenterĂ€vĂ€ Ă€ly” (Helsingin Sanomat).


Narrator: Lars Svedberg
Duration: