(74)

Joustava mieli ja hyvän itsetunnon ABC

audiobook & e-book


Kirjassa Joustava mieli ja hyvän itsetunnon ABC esitellään moderni käyttäytymisterapeuttinen näkökulma itsetuntoon. Sen ytimessä ei ole perinteinen itsetunnon vahvistamiseen pyrkivä lähestymistapa, vaan itsensä hyväksyminen ja sen edistäminen. Tätä tavoitetta palvelee parhaiten se, että kykenee muuttamaan suhdettaan sellaisiin hankaliin mielen tarinoihin itsestä, jotka voivat kaventaa elämää.

Kirjassa valotetaan tutkimuspohjaisesti sitä, miten psykologisen joustavuuden lisääminen suhteessa minäkäsitykseen voidaan valjastaa palvelemaan hyvää elämänlaatua ja omien arvojen toteuttamista.

Kirjan tärkeä tavoite on lisätä itsensä hyväksymistä kaikkine puolineen. Sen myötä voi lopettaa turhan ponnistelun hyvän itsetunnon saavuttamiseksi. Itsestään huolehtiminen ja omien tarpeidensa ja arvojensa kunnioittaminen luo vahvaa pohjaa kestävälle hyvinvoinnille ja elämänlaadulle.

Kirja pohjautuu käyttäytymisterapian uusimpiin teorioihin, ja monien käytännön harjoitusten avulla voi lisätä psykologista vapauttaan ottamalla etäisyyttä mielensä laatimaan kuvaan itsestään.

Joustava mieli ja hyvän itsetunnon ABC kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.


Narrator: Juhani Rajalin
Duration: