(68)

Judas

audiobook & e-book


En kendt gangster, der soler sig i sin berømmelse. Hans søster, der kender den iskolde sandhed om ham og frygter for sit liv. Et retssystem, der ikke er i stand til af fü manden bag tremmer uden tre kvinders livsfarlige indsats, og en familiehistorie, der er sü brutal og sü tragisk, at bogen om den har rystet Holland og er blevet en sensation af en bestseller büde nationalt og internationalt.

Willem Holleeder blev i 1983 dømt for at stü bag kidnapningen af den hollandske øl-millionÌr Freddy Heineken. Sagen gik verden rundt, og Willem henrettede senere sin egen svoger, der var medskyldig i kidnapningen og som lige inden han blev skudt, gav Willem øgenavnet Judas. Astrid Holleeder har i hele perioden vÌret sü tÌt pü sin bror, at hun uden tøven kalder ham seriemorder, og hendes vidneudsagn har ført til, at hun nu lever med en konstant dødstrussel hÌngende over hovedet.

Judas er en rystende beretning om en barndom fyldt med vold og overgreb. Først fra en alkoholiseret far og dernÌst fra broren Willem, der i over tredive ür holdt Holleeder-familien i et mafialignende jerngreb.


Narrator: Ellen Dahl Bang
Duration: