(1)

Jumalattaren Paluu

E-book


Uinuttuaan vuosisatoja, PyhĂ€ Äiti eli Jumalatar on palaamassa, oletko valmis?

Pelko ohjaa vielÀ askeltemme kulkua menemisen ja tulemisen valtateillÀ, mutta nyt Jumalattaren palatessa huomaat kuinka Jumalatar ja Jumala sinussa yhtyvÀt kadoten toisiinsa ja samalla yhtyvÀt kaikki vastakohtaparit, joita mielesi on koskaan keksinyt muodostaa.

Kuuma ja kylmÀ yhdistyvÀt, mies ja nainen erillisinÀ sulavat tosiinsa, moraali hÀviÀÀ yhdessÀ moraalittomuuden kanssa ja paha saa palkkansa, eli anteeksiannon siunauksen Sinussa. TÀmÀ on askel dualistisesta maailmankÀsityksestÀ Ykseyteen.

NÀin syntyy Uusi Ihminen, ei enÀÀ egon ja Korkeamman Itsen kaksinaisessa ohjauksessa taapertava ajallinen kuolevainen, vaan jotakin ihan muuta. Ykseys ja rakkaus ilman rajoja.

TehdessĂ€ni selvĂ€nĂ€köisiĂ€ chakrakartoituksia kahdenkymmenen vuoden ajan, olen havainnut tĂ€mĂ€n muutoksen niin naisten, kuin miestenkin chakrajĂ€rjestelmĂ€ssĂ€. Sama on havaittavissa myös yhteiskunnan arvoissa ja rakenteissa, henkisyydessĂ€ ja uskonnoissa. Patriarkaalinen aika on vĂ€istymĂ€ssĂ€ antaakseen tilaa kanssahallitsijalleen PyhĂ€lle Äidille.

TĂ€mĂ€n kirjan myötĂ€ astut yhĂ€ voimallisemmin egomielen ohjauksesta sydĂ€mesi iisauteen.Olitpa nainen tai mies, PyhĂ€ Äiti herÀÀ unestaan, Sinussa.