(7)

Kauhuagentti Nelli Rapp. Frankensteinin kummajainen

audiobook & e-book


NellistÀ on tullut kauhuagentti. LÀhde mukaan ratkaisemaan ensimmÀinen tehtÀvÀ!

Nelli on kÀynyt Hirviöakatemian ja hÀnestÀ on tullut kauhuagentti numero 10. On siis ensimmÀisen toimeksiannon aika. Martin Widmarkin sopivasti pelottava, hauska ja helppolukuinen sarja julkaistaan nyt Emil Maxénin uudella nelivÀrikuvituksella.

Nelli saa opettajaltaan Lappaja-Leenalta kirjeen. LiikkeellÀ on Frankensteinin kummajaisia, jotka on koottu erillisistÀ ruumiinosista ja kasvatettu kylmÀverisiksi. Nellin kaupungissa toimii ulosottomies Sakari KivelÀ, jota epÀillÀÀn vahvasti Frankensteinin kummajaiseksi. Nelli ryhtyy toimeen ja saa kuin saakin selville syyn Sakari KivelÀn Àreyteen. Ja kun Nelli vielÀ tutustuttaa Sakarin jalkahoitaja Elli Vuorelmaan, saa hÀn Sakari KivelÀn kummajaissydÀntÀ ympÀröivÀn ikiroudan lopulta sulamaan...

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hÀnen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kÀrjessÀ. Suomessa Widmark tunnetaan parhaiten suositusta Lasse-Maijan etsivÀtoimisto -sarjastaan. Aiemmin mustavalkoisena julkaistun Nelli Rapp -sarjan uuden nelivÀrikuvituksen on luonut Emil Maxén.