(0)

Kejserens hemmelighed : William og Athena 1

E-book


Ny dansk Indiana Jones-inspireret spÊndingsserie for de 9-12 Ärige om William og Athena og oplevelser og mysterier pÄ konkrete historiske steder.

William og Athena kunne ikke vÊre mere forskellige. William er vildt interesseret i arkÊologi og rejser. Athena er vokset op med netop det, og vil helst bare vÊre hjemme og vÊre almindelig. Men med en far, der er retsantropolog og en mor, der er forsvundet under en udgravning i Egypten, er det sÄ som sÄ med det "almindelige". Athenas far tager Athena og William med ud til forskellige udgravninger, hvor der er brug for hans hjÊlp, samtidig med at bÄde han og datteren hver for sig forsÞger at opklare, hvad der skete med moren Helena, da hun forsvandt.

I Kejserens hemmelighed skal Bendt finde ud af, hvorfor der er to lig i en Ming-kejsers grav. Da William finder en hemmelig dÞr i graven, bliver forskerne ledt videre til tre prÞver, hvorefter de finder Yongle-encyklopÊdien. Gravens vagter viser sig at vÊre sande skurke, og den vigtigste skriftrulle fra encyklopÊdien gÄr under i forsÞget pÄ at redde den.

Omslagsillustration af Anders Walter

Pressen skriver:

»Det er en veldrejet serie, der nok skal fÄ sommerens mange regnvejrsdage til at vÊre mere end velkomne!«

– Damian Arguimbau, Weekendavisen