(0)

Kuinka yrityksen nimi valitaan

E-book


Suomessa perustetaan noin 40.000 yritystÀ vuosittain. Jokaisella on edessÀÀn sama haaste, kuinka yrityksen nimi valitaan. TÀmÀ kirja kertoo, miksi nimen huolelliseen valintaan kannattaa panostaa ja mitÀ nimen valinnassa tulee ottaa huomioon.

Hyvin valittu nimi kiteyttÀÀ yrityksen liikeidean, herÀttÀÀ luottamusta asiakkaissa ja innostaa yrittÀjÀÀ jatkuvaan kehittÀmiseen. Huonosti valitulla nimellÀ yritys ei erotu kilpailijoista, asiakkaat saavat sen toiminnasta vÀÀrÀn kÀsityksen ja samankaltainen nimi johtaa riitaan toisen yrityksen kanssa. Pienikin kitkatekijÀ aiheuttaa vuosien varrella kertautuessaan ajan hukkaa ja taloudellisia menetyksiÀ. RiskinÀ on myös joutua korvausvastuuseen toiselle yrittÀjÀlle kuuluvien oikeuksien loukkaamisesta.

Nimen valinta on kauaskantoinen ratkaisu, joka kannattaa tehdÀ ajoissa ja huolellisesti. TÀmÀ kirja on ensimmÀinen, joka opastaa valitsemaan liikeideaan ja liiketoimintastrategiaan sopivan yrityksen nimen ja brÀndin tunnuksen. Kirja onkin todellinen alan perusteos kaikille yrittÀjÀksi aikoville ja yritysneuvojille sekÀ yrittÀjyyden opettajille ja konsulteille. Onnistuneen valinnan myötÀ yrityksen nimeen latautuu arvokasta mainearvoa, liikeideasta kasvaa brÀndi, omistajalleen arvokasta aineetonta omaisuutta.