(34)

Kultaisen oven talo

audiobook & e-book


HĂ€n luuli olevansa turvassa

Elodie Harperin Kultaisen oven talo jatkaa Amara-nimisen entisen orjan rajua tarinaa antiikin Pompeijissa, jossa loistosta on vain lyhyt matka takaisin pohjalle

Kurtisaanin elÀmÀ antiikin Pompeijissa on tÀynnÀ huikaisevaa loistoa, mutta myös odottamattomia vaaroja. Sudenluolasta paennut Amara asuu nyt kultaovisessa talossa, uuden suojelijansa ja rakastajansa Rufuksen suopeuden varassa. Amara on vapaampi kuin ystÀvÀnsÀ, jotka hÀn joutui jÀttÀmÀÀn Sudenluolan kurjuuteen.

Syyllisyys painaa Amaraa, eikĂ€ kultaovinen talo vaikutakaan niin turvalliselta kuin aluksi. VĂ€kivaltainen mies menneisyydestĂ€ on jĂ€lleen Amaran kintereillĂ€ ja Rufuksesta alkaa ilmetĂ€ epĂ€miellyttĂ€viĂ€ puolia. Amaran on oltava ovela ja tĂ€ysin armoton selvitĂ€kseen hengissĂ€ – ja saadakseen himoitsemansa vapauden.

Elodie Harper on brittilÀinen kirjailija ja toimittaja. Kirjailijanuransa ohella Harper työskentelee ITV News Anglia -kanavalla, ja on sitÀ ennen toiminut Channel 4 News -uutisohjelman tuottajana. Harper yllÀpitÀÀ internetsivuillaan antiikin Pompeijin historiasta kertovaa blogia.

Kultaisen oven talo on antiikin Pompeijiin ja Roomaan sijoittuvan historiallisen romaanitrilogian keskimmÀinen osa. Trilogian muut osat ovat Sudenluola ja Fortunan temppeli.


Narrator: Anna-Riikka Rajanen
Duration: