(141)

Kuolema kulkee kulisseissa

audiobook


Hiuksia nostattava matka tÀhtikultin pimeÀlle puolelle.

Roy Grace rocktÀhden pakkomielteisen ihailijan jÀljillÀ.

Amerikkalaisella elokuvatuottajalla, Larry Brookerilla, on kĂ€sissÀÀn elokuvaprojekti, joka voi lopultakin olla hĂ€nen suuri lĂ€pimurtonsa. Maailmankuululle rocktĂ€hdelle, Gaialle, pÀÀrooli elokuvassa lupaa hĂ€nen epĂ€toivoisesti kaipaamaansa uskottavuutta nĂ€yttelijĂ€ttĂ€renĂ€ – ehkĂ€ jopa Oscar-palkinnon. Kuvauspaikaksi valitulle Brightonille suuri Hollywood-elokuva merkitsee valtavaa PR-nostetta, jonka arvoa ei voi rahassa mitata.

Rikosylikomisario Roy Gracelle elokuvaprojekti on vain toteutumistaan odottava katastrofi. HÀnet on mÀÀrÀtty suojelemaan Gaiaa, joka on uhattu tappaa, mikÀli hÀn ottaa elokuvaroolin vastaan. EnsimmÀinen murhayritys tapahtuu jo ennen kuin tÀhti lÀhtee kotoaan kohti Englantia.

BrittijÀnnityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hÀnen ajoittain traagisia tapahtumia sisÀltÀvÀÀ yksityiselÀmÀÀnsÀ. Kuolema kulkee kulisseissa on vangitsevan sarjan kahdeksas, itsenÀinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdÀÀn Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetÀÀn myös Suomessa

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. HÀn toimii lÀheisessÀ yhteistyössÀ Sussexin poliisin kanssa,

ja hÀnen kirjojaan on kiitetty siitÀ, ettÀ ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen nÀköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja ÀÀnikirjapalkinnolla, ja hÀnen kirjojaan on kÀÀnnetty perÀti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.