(0)

Kuren

E-book


Irene er en benhÄrd karrierekvinde omkring de 40 Är. Hele livet har hun arbejdet mÄlrettet pÄ at blive til noget. Og ikke mindst blive uafhÊngig af andre. Men netop som hun takker ja til drÞmmejobbet, begynder facaden at krakelere. For ikke at tabe ansigt foran sine kollegaer, rejser Irene til et kursted, som hun har fÄet anbefalet. Men da Irene ankommer, er hun den eneste pÄ stedet. Lidt efter lidt dukker flere personer op, ligesÄ gÞr spÞrgsmÄlene og ikke mindst fortrÊngningerne.

Erling Jepsen (f. 1956) er en dansk forfatter og dramatiker. Erling Jepsen er fĂždt og opvokset i SĂžnderjylland. Barndommen og egnens marsklandskaber er temaer i hans romaner og radio- og skuespil. Han debuterede i 1977 med radiospillet "Kiks med kniv og gaffel" og som romanforfatter med bogen "Ingen grund til overdramatisering" i 1999. Erling Jepsen fik sit gennembrud med den delvist selvbiografiske roman "Kunsten at grĂŠde i kor", som blev filmatiseret i 2007.

Erling Jepsens bÞger og radio- og skuespil er ofte prÊget af en underfundig og underspillet humor, selv nÄr temaerne er alvorlige. Han formÄr at udstille mennesket i al dets groteske, forstillede og absurde vÊren pÄ en spidsfindig og nÊsten tilgivende mÄde, der sÊtter sine spor hos lÊseren.

Erling Jepsen er blevet hĂŠdret med flere priser og legater, blandt andet Jeanne og Henrik Nathansens Mindelegat i 1999, Danske Dramatikeres Forbunds HĂŠderspris i 2002 og den prestigefyldte Holberg Medaljen i 2004.