(270)

La mia Italia: Ihana, mahdoton Italiani

audiobook & e-book


Italia on auringon paistetta, herkullista ruokaa, ikiaikaista kulttuuria, nautinnollista la dolce vitaa - kyllÀ, ja paljon muuta.

FirenzessÀ yli kolme vuosikymmentÀ asuneen Sirkku Salovaaran teos kutsuu mukaan italialaiseen elÀmÀnmenoon, jossa vannotaan yksilöllisyyden nimiin ja ollaan silti Tutti insieme, Kaikki yhdessÀ!

Italia on maa, mutta onko se myös mielentila? Hermoja yhÀ vÀlillÀ koetteleva arjen kaaos ja huimaava historia, ystÀvÀt ja yllÀttÀvÀt kohtaamiset, italian kieli, merenrannoille pakenevat kesÀlomalaiset, mehukkaat sitruunat ja mykistÀvÀn maukkaat oliivit, maineikkaat kaupungit ja syrjÀseutujen pienet kylÀt - kaikki ne kuuluvat Sirkku Salovaaran Italiaan.

La mia Italia on elĂ€mĂ€nmakuinen lukuelĂ€mys Italian ystĂ€ville. Se vie matkalle maahan, josta Verdi totesi: ”SinĂ€ saat vaikka maailmankaikkeuden, kunhan minĂ€ saan Italian.”

Sirkku Salovaara on FirenzessÀ asuva toimittaja ja koordinaattori. HÀn on työskennellyt monille suomalaisille medioille sekÀ FirenzessÀ toimivassa kansainvÀlisen politiikan instituutissa. Salovaara on asunut Italiassa yli kolme vuosikymmentÀ.


Narrator: Linda Wiklund
Duration: