(2)

Lär dig healing

E-book


Denna bok, skriven av Helena Lindblom och med fokus på andlig healing, erbjuder en omfattande guide för både nybörjare och erfarna utövare. Boken innehåller detaljerade instruktioner om olika healingmetoder, inklusive självhealing och distanshealing. För dem som vill utveckla sin healingförmåga finns praktiska övningar och tekniker att följa.

Med fokus på holistisk hälsa ger boken också insikter i hur man kan använda energiarbete för att främja mentalt välbefinnande och inre balans. Den fungerar även som spirituell vägledning för personlig utveckling genom läkande energier.

Oavsett om du är intresserad av kontakthealing eller djurhealing, kommer denna bok vara ett värdefullt verktyg i din resa mot spirituell utveckling. Trots komplexiteten i ämnet presenteras informationen på ett lättillgängligt sätt för alla läsare att förstå.

För den som söker alternativ medicin eller vill förbättra sitt mentala välbefinnande genom naturlig healing erbjuder denna bok ovärderliga tips och råd. Genom att följa de inkluderade healingövningarna kan läsaren uppnå självläkning och hälsofrämjande resultat.

Bokens struktur gör den till en idealisk resurs för dem som önskar delta i healingkurser eller träning inom området. Med sitt rika innehåll blir det enkelt att lära sig nya tekniker samt få inspiration till egen praktik inom spirituell vägledning.