(0)

Ledelsesbaseret coaching

E-book


"NĂ„r man coacher som leder, skal man coache som leder."

Skal coaching kunne fungere som et ledelsesvÊrktÞj, mÄ det tage afsÊt i de sÊrlige vilkÄr, der er gÊldende pÄ den enkelte arbejdsplads og for relationerne mellem leder, mellemleder og medarbejder - det er udgangspunktet for denne bog. I Ledelsesbaseret coaching giver forfatterne indgÄende beskrivelser af coachingvÊrktÞjer og omsÊtter dem til en ledelsesmÊssig kontekst. De byder ogsÄ pÄ en rÊkke cases og praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil.

Ledelsesbaseret coaching er udkommet i 10. oplag siden 1. udgave fra 2006. Nu er bogen blevet revideret og opdateret og udkommer i en 2. udgave, der ogsÄ integrerer en del om coaching af teams og et kapitel om coaching af andre ledere.

"NĂ„r man coacher som leder, skal man coache som leder."

Skal coaching kunne fungere som et ledelsesvÊrktÞj, mÄ det tage afsÊt i de sÊrlige vilkÄr, der er gÊldende pÄ den enkelte arbejdesplads og for relationerne mellem leder, mellemleder og medarbejder - det er udgangspunktet for denne bog. I Ledelsesbaseret coaching giver forfatterne indgÄende beskrivelser af coachingvÊrktÞjer og omsÊtter dem til en ledelsesmÊssig kontekst. De byder ogsÄ pÄ en rÊkke cases og praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil.

Ledelsesbaseret coaching er skrevet til alle med interesse for coaching som organisatorisk og ledelsesmÊssig praksis. Bogen henvender sig til organisations- og ledelseskonsulenter og studerende pÄ kandidat-, diplom- og masteruddannelserne; men fÞrst og fremmest naturligvis til ledere pÄ alle niveauer, der Þnsker at bringe coaching et skridt videre ind i organisationerne som en ledelsesform, der rummer stort potentiale for udvikling og lÊring - for bÄde medarbejdere og ledere.