(9)

Lidt om lyst

audiobook & e-book


Hvorfor er lyst en udfordring i de fleste parforhold?

Fordi lyst er en flygtig og utilregnelig stÞrrelse, tilbÞjelig til at komme og gÄ som den selv vil.

Selv det mest kÊrlighedsfulde parforhold kan fÄ trange kÄr uden sexlyst og lysten til fÊlles nydelse. FÞlelsen af forpligtigelse kan mÄske endda fÄ lysten, der strÞmmede sÄ gavmildt i begyndelsen af parforholdet, til helt at forsvinde.

Amanda Lagoni hjĂŠlper dig med at finde frem til lysten med gode rĂ„d, redskaber og lette Ăžvelser. Uanset hvor langt vĂŠk, lysten synes, sĂ„ er man grundlĂŠggende et nydende og lyst fuldt menneske. Lyst starter ved oplevelsen af rart. Og nĂ„r man har det rart, er det lettere at komme til at fĂžle sig lystfuld. Den ene part er ikke nĂždvendigvis mere lystfuld end den anden – vi har bare forskellige veje derhen.

Lidt om lyst er en letlÊselig og lettilgÊngelig bog til enhver, der Þnsker at tage hÄnd om lysten i parforholdet, i livet som single eller som nyligt fraskilt. NÄr vi lÊrer vores lyst og vejen derhen at kende, sÄ bliver den tilgÊngelig som en varig kilde til nydelse og en drivende kraft i livet. For det behÞver ikke vÊre sÄ stort og vanskeligt. Det mÄ gerne vÊre let og ligetil.


Narrator: Amanda Lagoni
Duration: