(4)

Louise

audiobook & e-book


Hvad gÞr man, nÄr ens store kÊrlighed pludselig forsvinder? Den efterladte mand mÄ bort for at finde fred og ro til at komme sig over sin sorg og skrive sig ud af sit smertefulde tab. Han rejser til Provence i Sydfrankrig, hvor det lykkes ham at leje en lille, afsidesliggende vingÄrd, der er perfekt til formÄlet. Men den gamle bonde, han lejer gÄrden af, forlanger, at en smuk, men meget sky, ung kvinde skal vÊre hans husholderske. Det gÄr derfor ikke helt som forventet, og isÊr ikke da det viser sig, at den unge kvinde bÊrer pÄ en skjult og frygtelig hemmelighed. En medrivende roman om store fÞlelser, kÊrlighed og voldsomme begivenheder, der sÊtter dybe spor.

Romanen er en forfÞrende fortÊlling, der effektivt benytter sig af spÊndingselementer. Det er svÊrt ikke at blive trukket ind i den gÄdefulde historie, der er skrevet i et sanseligt sprog, der dvÊler ved dufte og smagen af lÊkre franske retter. Og tÄrerne triller, nÄr den opbyggede idyl bliver brudt af en barsk virkelighed. Lars-Henrik Olsen formÄr at holde spÊndingen til det sidste.

- DBC

Den danske forfatter Lars-Henrik Olsen (f. 1946) er oprindeligt uddannet cand.scient. i zoologi fra KĂžbenhavns Universitet, men har sidelĂžbende arbejdet som forfatter. Han fik sin litterĂŠre debut i 1976 – det samme Ă„r som han blev fĂŠrdig med sin uddannelse – med bogen "Ulvene". Lars-Henrik Olsen har udover forfattergerningen blandt andet arbejdet pĂ„ Zoologisk Museum, vĂŠret redaktĂžr og arbejdet som freelancer med naturfilm for DR. I 1999 valgte Olsen at hellige sig jobbet som forfatter samt sin foredragsvirksomhed.