(93)

Maa kauhein isien

audiobook


HivelevÀn tarkkakatseinen dekkari rikosvyyhdestÀ, joka levittÀÀ sÀikeensÀ Tukholman kaduilta ruotsinsuomalaisten tiiviiseen kylÀyhteisöön.

ElÀmÀstÀ piti tulla helpompaa, kun tukholmalainen poliisi Jani Peranto astui kaapista ulos suomalaisuutensa kanssa. HÀn kantaa nimensÀ i-kirjainta pystypÀin ja puhuu estottomasti ÀidinkieltÀÀn, mutta tiedossa on uusia ongelmia. Edes parhaaseen ystÀvÀÀn Jukkaan ei voi luottaa, kun Tukholmaa ravisuttaa epÀilty terroristiteko. Janikin joutuu miettimÀÀn valintojaan uudestaan.

Kukaan ei enÀÀ naura Rosa Riemuselle, joka luo true crime -kirjailijan uraa Ruotsinmaalla. Aihe uudelle kirjalle löytyy yllÀttÀen suomalaismafiasta, jonka jÀljet johtavat SkutskÀriin ja GÀvleen. Rosan ja Janin tiet risteÀvÀt, kun he alkavat penkoa yhÀ synkemmÀksi muuttuvaa vyyhtiÀ. Yhteistyö ei tÀllÀkÀÀn kertaa suju kitkatta. PystyvÀtkö he estÀmÀÀn seuraavan iskun?

Maa kauhein isien jatkaa Jani Perannon ja Rosa Riemusen tarinaa, jossa ruotsinsuomalaisilla on tappavia salaisuuksia.

Milka Hakkarainen on asunut Ruotsissa yli kymmenen vuotta. HÀn on työskennellyt uudessa kotimaassaan toimittajana ja suomen kielen opettajana. Esikoisteos Ei verta rantaa rakkaampaa (2021) sai erinomaisen vastaanoton ja valittiin vuoden esikoisdekkariksi Suomessa.


Narrator: Jussi Puhakka
Duration: