(519)

Maailman ihanin Sinttu

audiobook & e-book


Maailman ihanin Sinttu -kirjassa seurataan, kuinka tokaluokkalainen Elina ja hÀnen ystÀvÀnsÀ Anni, Maikki ja Hanna pÀÀsevÀt vihdoin aloittamaan ratsastustunnit SiltakylÀn tallilla. Hepat ovat niin ihania, ettÀ tytöt ajattelevat niitÀ heti ensimmÀiseksi aamulla ja viimeiseksi illalla. KoulupÀivÀkin kuluu madellen aina kun edessÀ on jokatorstainen ratsastustunti.

Elina menee pÀÀstÀÀn pyörÀlle, kun hÀn tapaa Sintun, maailman ihanimman shetlanninponin. Elinasta tuntuu, ettÀ hÀn ja Sinttu yksinkertaisesti kuuluvat yhteen. HÀn saakin hoitaa Sinttua heti ensimmÀisellÀ tunnilla.

Talli on pikkutytöille jÀnnittÀvÀ paikka, ja he haluavat oppia poneista kaiken huippunopeasti. Onneksi tallilla on mukava ja jÀmpti ratsastuksenopettaja Inka, joka on oikea ponitietopankki. Isoistakin tallitytöistÀ voi aina ottaa mallia.

ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ kun Elina tulee tallille, Sinttu onkin kipeÀ. Se ontuu kaviotaan ja joutuu pian elÀinsairaalaan. Kuinkahan Sinttu nyt selviÀÀ? Elina pÀÀttÀÀ, ettÀ hÀnestÀ tulee vielÀ taitavista taitavin ponityttö, joka pitÀÀ Sintusta hyvÀÀ huolta.

Lin Hallbergin sydÀmellisissÀ kirjoissa viihdytÀÀn tallilla ystÀvien kanssa, hoidetaan innokkaasti poneja ja opitaan vaikka kuinka paljon ratsastamisesta.

"Ihana, ihanampi, Sinttu. Maailman paras Sinttu -kirjan kuvitukset ovat no ihania! Kirjan sivuilla seikkailevat ponit ovat suloisia isommankin heppatytön mielestÀ, vaikka kirja onkin suunnattu 6-9 -vuotiaille."- 4H-Pilke 2008/2

"Lin Hallberg tavoittaa alle kymmenvuotiaiden hevostyttöjen tunnot [...] Margareta Nordqvist tallentaa nasevasti sekÀ kaksijalkaisten ettÀ nelijalkaisten ilmeitÀ ja eleitÀ."- PÀivi HeikkilÀ-Halttunen, Aamulehti 28.6.2008

Ruotsalainen Lin Hallberg on ollut heppafani pikkutytöstÀ lÀhtien ja tuntee lÀpikotaisin tallielÀmÀn ylÀ- ja alamÀet. Sinttu- ja Eppu-sarjat ovat syntyneet yhdessÀ yhtÀ lailla hevoshullun kuvittaja Margareta Nordqvistin kanssa.


Narrator: Ella PyhÀltö
Duration: