(0)

Mappa och Barni

E-book


Det Àr mÄndag morgon och Barni drar upp rullgardinen och slÀpper in solljuset. En ny vecka vÀntar dÀr ute. Men Mappa Àr pÄ tvÀrtomhumör och vill inte alls gÄ till jobbet. Barni mÄste lirka och övertala och till slut gÄr de trots allt ivÀg. Utanför Mappas kontor kommer fler barn för att lÀmna sina förÀldrar pÄ jobbet. En vÀnlig kontorschef möter de vuxna med fÀrgpennor, roliga diagram och annat viktigt. Kanske blir det en bra mÄndag ÀndÄ? Mappa vinkar hejdÄ och Barni skyndar till förskolan och sina kompisar.

Vem Àr stor och vem Àr liten? Ett vardagsdrama om ombytta roller och knasiga vuxna att fnissa Ät. Mappa och Barni Àr en egensinnig, fÀrgstark och varmt humoristisk bilderbok.

Erik Wennstam Àr gymnasielÀrare i svenska och psykologi. Han har tidigare skrivit en handbok om vardagsekonomi. Mappa och Barni Àr hans debut som barnboksförfattare.

Julia Hansson Àr illustratör och utbildad pÄ Konstfack i Stockholm och pÄ Tama Art University i Tokyo. För sin första bilderbok Billie, Korven och Havet (2020) nominerades hon till Augustpriset.