(1)

Med hjertet forrest

audiobook


IfĂžlge Lisbeth Fruensgaard har mange af os glemt at lytte til vores hjerte, og med sin nye bog vil hun gerne inspirere os alle til at huske pĂ„ det. Vores tid inviterer mere end nogensinde til at lytte til hjertet og tage hjertets inderste hvisken med pĂ„ rĂ„d i vores fremtidige valg. At lytte til vores hjerte er vigtigt, fordi al langtidsholdbar succes ifĂžlge Lisbeth Fruensgaard uundgĂ„eligt udspringer fra hjertet. Det gĂŠlder i alle livets vigtige sammenhĂŠnge – i vores parforhold, i vores arbejdsliv og i vores fritid, og det gĂŠlder pĂ„ stĂžrre plan i forhold til vores samfund og verden.

At fĂ„ hjertets vej aktiveret kloden rundt er en stor opgave, som kun kan lĂžses i fĂŠllesskab. Men vi kan alle begynde med os selv. Hjertet kender vores inderste lĂŠngsler og drĂžmme. Og hjertet ved, hvad der er bedst for os pĂ„ den lange bane. Her er ikke noget “burde og skulle”. Kun rene budskaber om, hvad der vil fĂ„ sjĂŠlen til at synge og gĂžre livet godt – og verden til et dejligt sted at vĂŠre. Mens hovedets sprog er hĂžjt og larmende, er hjertets sprog stille og meget nemt at overhĂžre. Intentionen bag bogen er derfor at videregive metoder og teknikker, der til hver en tid vil lede dig ind pĂ„ hjertets vej og hjĂŠlpe dig med at leve med hjertet forrest og i stĂŠrk kontakt med din sjĂŠl. Bogen belyser ogsĂ„ de mange forhindringer, der kan opstĂ„ pĂ„ vejen, og hvad man gĂžr for at forcere dem og komme tilbage til den dybe hjertekontakt og rette kurs i livet.

Lisbeth Fruensgaard brÊnder for at hjÊlpe mennesker med stress i sin egen klinik. Samtidig underviser hun i stressforebyggelse i en lang rÊkke virksomheder, for en ting er at hjÊlpe mennesker, der er gÄet ned med stress, men det er lige sÄ vigtigt, hvis ikke endnu mere vigtigt at forsÞge at forebygge det. Siden 2006 har hun drevet sin egen virksomhed Fruensgaard Coaching.