(84)

Men der kommer en time

audiobook & e-book


Men der kommer en time er sjette og néstsidste bog i Clifton-krþniken. Jeffrey Archer fortsétter den medrivende saga om familierne Cliftons og Barringtons turbulente liv, denne gang om tiden under Den Kolde Krig i 1970‘erne.

Giles Barrington og Emma Clifton - bror og sÞster - kolliderer pÄ mange mÄder, ikke mindst politisk, men samtidig er Giles lidenskabeligt optaget af at fÄ Karin smuglet ud af Østtyskland, og det fÄr fÞrsteprioritet i hans liv.

Harry Clifton ved virkelig ikke, hvad han skal mene om lige netop dén sag, men har selv nok at se til i sit forsÞg pÄ at fÄ Anatolij Babakov lÞsladt fra en sibirisk arbejdslejr, og Emma mÄ endnu en gang kÊmpe for at holde Barrington Shipping pÄ familiens hÊnder. Imens overgÄr lady Virginia, eksperten i rÊnkespil, sig selv i et nyt forsÞg pÄ at fore egne lommer - helst sÄ de er fyldt resten af hendes liv, og hun fÄr som altid god og konstruktiv hjÊlp af sine medkumpaner. Allerede udkommet: Hvor der er vilje, Faderens synder, En velbevaret hemmelighed, Pas pÄ hvad du Þnsker dig og MÊgtigere end svÊrdet. Syvende bind, som er den sidste i serien, udkommer august 2019.

Lord Jeffrey Archer, fĂždt 1940 i London, England, har solgt 330 millioner bĂžger verden over. Archer er en mesterlig historiefortĂŠller og holder sine mange lĂŠsere fanget med plottwists og cliffhangers.


Narrator: Jesper BĂžllehuus
Duration: