(7)

Miesraskaus

E-book


LyhyistÀ arjen pohdinnoista muodostuu kokonaisuus, joka kertoo tarinan miehen muutoksesta.

”Rakkaus on kuin superpallo. Sen kun heittÀÀ tĂ€ysillĂ€ maahan, se kimpoaa entistĂ€ korkeammalle. Kimpoillessaan se hajottaa ympĂ€riltÀÀn vanhan maailman ikkunoita. JĂ€ttÀÀ maahan sirpaleita, joita pitÀÀ vielĂ€ pitkÀÀn siivota.”

Avioliitto, vauvan odotus, elÀmÀ jÀrjestyksessÀ. Kunnes kaikki kÀÀntyy ylösalaisin, ja edessÀ on avioero, vauvan syntymÀ ja uusi rakkaus. MitÀ kaikkea miehen mielessÀ tapahtuu jÀrisyttÀvien elÀmÀnmuutosten keskellÀ? Miesraskaus-teoksessaan kaiken tÀmÀn lÀpikÀynyt Sami Minkkinen avaa, kuinka hÀnen oma elÀmÀnsÀ heitti kuperkeikkaa. Mullistuksien keskellÀ ehtii kÀydÀ lÀpi vaiheet hÀpeÀstÀ ja itsesyytöksistÀ terapian kautta anteeksiantoon ja rakastumiseen. Kaiken jÀlkeen miehen sisÀltÀ kuoriutuu aivan uudenlainen ihminen. Vaikka usein itkettÀÀ, miehen sisÀiselle maailmalle myös nauretaan lempeÀsti ja uuden syntymÀÀ ihmetellÀÀn rakastavin silmin. Miesraskaudessa on esillÀ tunteiden koko kirjo, mutta tummempien sÀvyjen alta kuultaa aina hempeÀ vaaleanpunainen.

Sami Minkkinen on bloggaaja, joka kirjoittaa parisuhteen ihanista ja ikÀvistÀkin puolista, kuitenkin aina suunta kohti rakkautta. Minkkisen Havaintoja parisuhteesta -blogi on hurmannut satojatuhansia lukijoita. Parhaat blogitekstit julkaistiin kirjana vuonna 2016.